Wat is Power Mama?

Power Mama is een gecertificeerd programma dat ontwikkeld is door Core Academy. De oefeningen zijn gebaseerd op Crossfit in samenspraak met bekken specialisten en zijn gescaled naar mogelijkheden voor zwangeren, net bevallen moeders of dames met zwangerschapsgerelateerde problemen zoals urineverlies, diastase recti (wijking van de buikspieren) of bekkenpijn.

De Power Mama cursussen bij Crossfit 071, worden gegeven door Eline Vring, zij is geregistreerd YVLO Zwangerfit docent® en heeft de Crossfit L1 cursus gevolgd. Zij wordt hierbij begeleid door het gezondheidscentrum De Waard bij Crossfit 071, in de persoon van Guus van Bolhuis, osteopaat. Hij neemt vooraf contact op met de deelnemers en zal een afspraak maken voor een korte screening als dat nodig is of gewild. Tevens is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen tijdens een inloopspreekuur, bij Guus.

Op deze manier dragen we zorg voor een deskundige begeleiding, wanneer u voor of na de bevalling graag weer wilt sporten, zonder dat u daar (zwangerschapsgerelateerd) klachten bij heeft of aan over houdt. Een gedeelte van de kosten van deze extra expertise, wat uniek is in Leiden en omstreken, kunt u mogelijk declareren bij uw zorgverzekeraar.

Ben jij een drukke moeder en wil jij graag meer energie, beter in je vel zitten, misschien wat kilo’s kwijtraken en aan een gezonde leefstijl werken? Het PowerMama® Lifestyle programma is speciaal ontwikkeld voor moeders die stappen willen zetten op het gebied van beweging, gezonde voeding, ontspanning en mindset. Ze willen zichzelf op de eerste plek zetten en een gezonde leefstijl ontwikkelen die ze op lange termijn kunnen vasthouden.

Wat houdt het in?

Je traint één keer per week 60 minuten in het reguliere powermama programma (zie de tijden hieronder). Voor de lessen krijg je het handboek toegestuurd met allerlei informatie over Voeding, Sport, mindset en ontspanning. Daarnaast doen we elke week een challenge op het gebied van gezonde leefstijl. Je krijgt deze challenge via de mail en deelt je ervaringen in de whatsappgroep. De trainingen zijn bij Crossfit071, gevarieerd en op elk niveau mee te doen.

Voordelen van PowerMama® Lifestyle

  • Persoonlijke aandacht
  • Trainen op jouw niveau
  • Professionele begeleiding
  • Steun en motivatie van de andere moeders in de groep
  • Appgroep om contact met jouw groepsgenoten te krijgen en evt te houden
  • Wekelijkse leefstijl-challenge
  • Aan de slag met gezonde voeding, sport, mindset en ontspanning

Hoe?

De cursussen worden aangeboden in 2 vormen

  Abonnement Duur Kosten
1 Power Mama (+ intake gesprek) 8 weken € 165,- (begeleiding osteopaat, bekkenspecialist)
2 Power Mama voor CF leden (+intake gesprek) 8 weken € 90,- (+ abonnement)
3 Power Mama lifestyle 12 weken € 250,-
4 in combinatie met PT (op aanvraag)   op aanvraag

Aanmelden?

Aanmelden kan via onderstaande link. Na aanmelding volgt een screening door de (kinder) osteopaat Guus van Bolhuis, van max 30 min (inbegrepen bij je cursus)). Tevens is er een inloopspreekuur mogelijk in week 4 en/of week 8 voor vragen d.m.v. intekenen (dit spreekuur kan ook gebruikt worden voor vragen over ontwikkeling van kinderen etc).

Aanmelden Power Mama Aanmelden Proefles

Wanneer

PowerMama Lifestyle: Dinsdag om 17 uur - Start 27 mei 12 lessen in 12 weken
PowerMama Regulier: Woensdag om 18 uur - Start 28 mei 8 lessen in 8 weken

Power Mama LogoBekken Expetise LogoVan Bolhuis Logo